İstanbul Lüks Transfer Acentesi

İstanbul Lüks Transfer Acentesi

20 milyonluk nüfusu ile mega kent İstanbul; masmavi denizlerle çevrili bir yaranın ada hatta iki yarım adadan oluşmakta. Anadolu yakası ve Rumeli yakası iki yakası bir araya gelmeyen bir şehir. Avrupa ile Asya arasında ki doğal engeli oluşturan boğaz, köprü ve geçitlerle aşılamaya çalışılsa da ne kadar başarılı veya yeterli olduğu her zaman tartışma konusu. Üsküdar’da kalkan motorlar ve vapurlar her gün on binlerce kişiyi karşı kıyıya ulaşırsa da karşıdan gelen yoğunluk Anadolu yakasında ki kalabalığa eklenmekte. Milyonlarca insanın hareket halinde olduğu trafikte ki yoğunluk çoğu zaman insanı çıldırma seviyesine getirse de yine de yaşanası bir şehir İstanbul. Tarihi yarım ada da bulunan şaheser niteliğinde ki mimari ve sanatsal eserler, çemberlisinden tutun dikilisine kadar taş Çeşitleri ve sütunları, kapalı çarşısı, yere batan sarnıcı, Rumeli hisarı, Topkapı Saray’ı, Ayasofya camisine nazire yaparcasına tüm heybeti yükselen ile Sultan Ahmet Camii, kalabalık İstiklal caddesi, tarihi balat mahallesi, altın boynuz olarak nitelendirilen Haliç’i ile bambaşka bir dünya. Birçok ülkeden fazla olan nüfusu kozmopolit bir yapı oluştururken kalabalıklarda yaşamaya alışmış halkı ile dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Kendi içinde ki kaosta bir düzeni olan bu koca şehir bazen içinde yaşayanları çilede çıkarabilmekte. Trafik konusunda her gün yenisinin eklendiği hizmetlerin bir türlü yeterli seviyeye gelmemesi gün içinde ki ulaşımlar da oldukça yoğun bir araç akışı sağlamaktadır. İstanbul Lüks Transfer Acentesi trafikte çekeceğiniz bu çileye bir son vermekte kararlı. Sadece hava yolu ulaşımlarında değil şehir içi ve şehirler arası bir çok ulaşımınız için yararlanabileceğiniz İstanbul Lüks Transfer Acentesi sizlere güven ve konfor içinde bir ulaşım sağlamakta. Dilerseniz şirket merkezinden Gebze de bulunan fabrikanıza bir günlüğüne yapacağınız yolculuklar da dilerseniz Bursa’da katılacağını toplantı için faydalanabileceğiniz acentemiz oluşturduğu büyük filosu ile ülkemizin her yerinden her yerine bir ulaşım ağı olarak hizmet vermektedir.

İstanbul Lüks Transfer Acentesi Seçenekleri

Tamamı VİP araçlardan oluşan filomuzla Müşteri Memnuniyeti odaklı verdiğimiz hizmetlerimizden dilediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. Dilerseniz Tekirdağ yolculuğu yapabilir yada Nişantaşı’nda bir alışveriş için ulaşım talep edebilirsiniz. Gün içinde gelişen planlanmış gelişmelere müdahale edebilmek için  talep edeceğiniz ulaşımlar da sizleri en güvenli şekil de ve vaktinde gitmek istediğiniz yere ulaştırıyoruz. İşinizden evinize, bir toplantıya, fabrika ziyaretlerine yada gereksiz ve amaçsızca dolaşmak istediğiniz anda istediğiniz yere yolculuğunu da sizlere refakat etmekteyiz. Hava yolu yolculuklarınız öncesi ve sonrasında yurt içinde her bölgede verdiğimiz hizmetlerin yanı sıra yurt dışında çözüm ortaklarımızla ulaşım sorununuzu çözüyor sizlere güvenli yolculuğu garanti ediyoruz. Hiç bir trafik sorunu ile uğraşmadan, sadece kendinizle baş başa kalabileceğiniz, donelerinizi inceleyebileceğiniz toplantı ulaşımlarınız da uzman sürücülerimiz ile hizmet vermekteyiz. Günlük transferleriniz de yada uzun vadede Planladığınız ulaşımlarınız da sizlere verdiği hizmet kalitesini her geçen gün yükselten acentemizden alacağınız tüm hizmetler memnuniyetinizi garantilemektedir.

İstanbul Lüks Transfer Acentesi Avantajları

Ulaşım sorunlarınızı çözüm merkezi olan acentemizden aldığınız hizmetlerde kullanılan araçlarımızın tamamı VİP olup 9+1 kişi varan yolcu kapasiteleri ile kalabalık guruplara hizmet verecek kapasitededir. Uzman ekibimiz tarafından bakımları sürekli takip edilen araçlarımızın temizlik ve hijyen çalışmaları titizlikle yapılarak sağlığınız teminat altına alınmakta. Tamamı tüm mesleki kursları almış, psikoteknik ehliyetine haiz tecrübeli şoförlerimiz aynı zamanda yabancı dil konusunda da eğitimlilerdir. Gelişime açık olan sektörde 25 yıldır verdiğimiz hizmetlerle liderliğimizi sürdürürken güvenliğiniz ve Konforunuzu ön planda tutan çalışmalarımızla memnuniyetinizi sağlamaktayız. Yolculuklarınız ve kısa mesafeli ulaşımlarınız da uzman kadromuz sizlere lojistik destek sağlarken alternatif güzergahlara hakim olan sürücü kadromuzla sizlere en iyi hizmeti sunmaktayız.

İstanbul Lüks Transfer Acentesi Rezervasyon

Sektöründe lider acentemizden hizmet almak için internet sayfamızı ziyaret ederek sizler için hazırladığımız 500 araçlık portföyümüzü inceleyebilirsiniz. Araçlarımızın görselleri, sürücülerimiz in tecrübeleri hakkında bilgi alabilir almak istediğiniz hizmeti talep formumuzu doldurarak yada müşteri ilişkileri uzmanımız arayarak alabilir dilediğiniz zaman aralığı için rezervasyon yapabilirsiniz. Dilerseniz Web sayfamızda bulunan Whatsaap hattına sizleri aramamız için mesaj gönderebilir uzmanlarımızın size ulaşmasını talep edebilirsiniz. Almak istediğiniz kısa veya uzun süreli hizmetler hakkında daha detaylı bilgi alabilir özel ücretlendirme talebinde bulunabilirsiniz. Güven, rahat ve konfor içinde yapacağınız yolculuklar için internet sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayınız. Yapacağınız erken rezervasyonlar acentemizin sizler için hazırladığı indirimlerden faydalanırken ödemelerinizi kredi kartı veya online bankacılık aracılığı ile yaparak bütçe aşımını önleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Primary Color

Secondary Color

https://bodrumlukstransfer.com/wp-content/themes/yachtsailing
HEMEN ARA dansöz kiralama bodrum villa kiralama bodrum satılık villa real estate bodrum vip transfer bodrum yat kiralama Bodrum yacht charter